Boek

Van doemscenario naar droombaan

Het boek 'Van doemscenario naar droombaan' is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan. Het boek bevat praktische oefeningen waarmee je je meer bewust wordt van je eigen denken en doen. Je gaat als het ware je eigen 'blinde vlekken' zien. Kansen zijn overal. We zien alleen maar een klein gedeelte omdat we gewend zijn om slechts een deel te zien. Om je blik te verruimen, is het belangrijk dat je inzicht krijgt in je eigen patronen en mogelijke blokkades. Het boek leert je op een andere manier naar je leven te kijken, kansen te zien en ze ook te grijpen. Het boek is tevens geschikt om in te zetten bij loopbaanbegeleiding of re-ïntegratietrajecten.

Vraag hier alvast GRATIS de eerste twee hoofdstukken aan?

Lees de recensies over Van doemscenario naar droombaan.

Birgit  Smit: Van doemscenario naar droombaan
Uitgeverij Lannoo Campus
ISBN :  978 94 014 1798 3

Koop hier het boek

Succesion steunt het goede doel Right To Play

Right to Play

Voor ieder verkocht boek via Succesion doneert Succesion € 5,- aan het goede doel Right To Play.

"Een blij kind heeft levenslang een positief effect op zijn omgeving" aldus Right To Play. Helemaal mee eens! Een kind verdient de aandacht die het nodig heeft. Juist daardoor groeit een kind op tot een volwassene die de dingen doet waar hij of zij happy van wordt.

Succesion steunt om deze reden Right To Play. Ervaringen uit de kindertijd, ofwel de conditionering speelt een belangrijke rol hoe je leven verloopt. Dat wil niet zeggen dat het niet anders kan. Ik, eigenaar van Succesion, weet dat het kan om zelf je leven te creëren en zoveel mogelijk de dingen te doen waar je echt happy van wordt.

Hoeveel mensen werken alleen maar om de rekeningen te kunnen betalen? Hoe zou het zijn als je de hele dag werk doet waar je echt gelukkig van wordt en daar ook nog eens geld voor krijgt? Daar word je toch als vanzelf een leuker mens van!