Boek

Koop hier direct het boek

Wat anderen zeggen over 'Van doemscenario naar droombaan'

Omslag Van doemscenario naar droombaan

“Knokken geeft kracht. Birgit bewijst het.” Annemarie van Gaal - Bekend van televisie: schopte het van alleenstaande moeder tot succesvolle zakenvrouw.

----------------------------------------------------------------------------------

“Met dit boek biedt Birgit een unieke mogelijkheid om tegenslag om te zetten in energie en daadkracht. Als je baan op het spel staat, je werkeloos bent of als je met een andere ingrijpende verandering te maken krijgt, is dit een echte aanrader.” Gee Baars – Interim-HRM-directeur | Verandermanager

---------------------------------------------------------------------------------

“Een aanrader om te lezen! Ook voor mensen die niet ‘between jobs’ zijn. Birgit schrijft net zoals in haar columns op een toegankelijke manier op welke wijze wij op een positieve manier barrières in onze gedachten en emoties kunnen doorbreken.

Vanuit een theoretisch kader weet Birgit met een voor ieder herkenbare voorbeelden uit de praktijk aan te geven op welke wijze wij een positieve wending aan ons leven kunnen geven.

Ook het mogelijk verlies van een baan kan leiden tot een overwinning op jezelf! Het boek met Birgit’s eigen ervaring gecombineerd met een ongecompliceerde en directe schrijfstijl gaat ongetwijfeld veel mensen helpen met het herkennen en doorbreken van hun emotionele barrières.” Rob Verhoeff – Mede-eigenaar en adviseur PT Finance

---------------------------------------------------------------------------------

In haar boek "Van doemscenario naar droombaan" voert auteur Birgit Smit je in 9 hoofdstukken mee naar een staat van vrij en positief denken, waarin je niet belemmerd wordt door emoties of overtuigingen.

Dat klinkt te mooi om waar te zijn, ... Lees verder

Diederik Kolb - sollicitatietrainer

Koop het boek

Je bent toe aan verandering en droomt van ander werk. Of je verkeert in onzekerheid, hebt je baan verloren en wilt heel graag weer aan de slag. Maar hoe kom je in deze tijd nog aan een baan?

Dit boek helpt je op een andere manier naar je leven te kijken. Het opent de deur naar een wereld van onbegrensde mogelijkheden. Ook leert het je af te rekenen met belemmeringen die de stap naar een nieuwe baan in de weg staan. De vele praktische oefeningen leiden je naar concreet succes. Je ontwikkelt een nieuw perspectief en doorbreekt de negatieve spiraal. Resultaat: de baan van je dromen.

Een onmisbaar boek als je op zoek bent naar een baan of de volgende stap in je carrière.

Birgit  Smit: Van doemscenario naar droombaan
Uitgeverij Lannoo Campus
ISBN :  978 94 014 1798 3

 

Prijs: € 19,99 + Gratis verzending