Over Birgit

Wie help ik?

 

How you do anything, is how you do everything!

Het leven dat je nu leidt, is het resultaat van je acties. Je acties komen voort uit je denken. Wil je ander resultaat, dan zal je andere acties moeten gaan nemen. Ik help je om los te komen van bestaande patronen die je niet helpen om een lekker leven te leiden waar je alles hebt wat je wilt hebben.

Kan jij jezelf nu alles permitteren? Is jouw huidige levensstijl jouw ideale levensstijl? Of zou je diep van binnen veel meer willen dan je nu hebt. Veel mensen schamen zich om ervoor uit te komen dat ze rijk willen zijn. In de maatschappij wordt dit gezien als materieel gewin en wordt vaak afgekeurd. Collectief houden we elkaar op deze manier klein.

Ik geloof in een wereld van overvloed. Je kan alles hebben, mits je bereid bent om naar jezelf te kijken. Als je denkt dat je pas gelukkig bent als je veel geld verdient, kom je bedrogen uit. Maar ... als je innerworld in lijn ligt met je outerworld, dan ervaar je rijkdom op alle gebieden: meer verdienen, meer doen waar je zelf echt gelukkig van wordt en meer vrije tijd!

Wat is mijn missie?

Ik zie hoe de wereld steeds verder wegzakt in negativiteit. Nu ik zelf heb geleerd om definitief af te rekenen met klagen, frustraties en een leven waarin alles me overkwam, valt het me op hoeveel mensen nog gevangen zitten in hun eigen valstrikken. Terwijl deze mensen zelf geloven dat ze gevangen worden gehouden door invloeden van buitenaf. Ik geloof dat we veel coaches en trainers nodig hebben om de negatieve tendens om te zetten naar een positieve wereld vol overvloed. Iedere coach/trainer die geen genoegen neemt met "goed is goed genoeg" en gaat voor de TOP, geeft het goede voorbeeld aan de wereld. Zeker weten dat als we met elkaar massa creëren in zelf regie nemen en positief denken, we een omslag in de wereld kunnen bereiken.

Het is mijn missie om 100.000 ondernemers - in het bijzonder coaches en trainers - te helpen hun omzet minimaal te vertienvoudigen!

Waarom ben ik de juiste persoon om te helpen?

Een aantal jaren terug, voelde ik me ongelukkig en gefrustreerd door werk waar ik geen voldoening van kreeg. Net als iedere werknemer had ik allerlei argumenten om te blijven hangen in een situatie die mentaal- en fysiek niet goed voor me was. Ik heb een hypotheek, vaste lasten, drie jonge dochters waar ik alleen verantwoordelijk voor ben, weinig tijd et cetera. Ruim twee jaar geleden gooide ik het roer om. Zonder enig vangnet nam ik ontslag. Ik vestigde mij als zelfstandig ondernemer. Ik beweer niet dat dit de makkelijkste weg is, maar de vrijheid dat ik de hele dag bezig ben met datgene waar ik echt happy van wordt, maakt me iedere dag opnieuw gelukkig.